Gå til hovedindhold

CSR

Berendsens CSR-indsats: Verdensmål nr. 17 – Partnerskab for handling

Vi har som vision, at vi vil drive CSR-agendaen på det danske marked – og vi ved, at vi kan gøre den største forskel i tæt samarbejde med andre. Derfor har vi valgt at fokusere på FN's verdensmål nr. 17: "Partnerskab for handling".

ITMV

Verdensmål nr. 17 handler bl.a. om at styrke det globale partnerskab for at opnå en samlet set mere bæredygtig udvikling. Hos Berendsen har vi flere forskellige CSR-partnerskaber, som hver dag hjælper os med at skabe reelle, bæredygtige forandringer i vores egen forretning og vores omverden:

  • Vores CSR-partnere giver vores tekstiler et nyt liv, når de ikke længere opfylder vores kunders høje kvalitetskrav. Hos den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden syr udsatte kvinder bl.a. vaskeposer og tasker af vores kasserede tøj – læs mere her
  • Vi samarbejder med vores leverandører om at udvikle nye produkter, der fremmer den bæredygtige udvikling på markedet. Sammen med ID® og Kentaur har vi bl.a. lanceret en komplet CSR-kollektion af arbejdstøj i blandet 100 % BCI-bomuld (Better Cotton Initiative) og 100 % genbrugspolyester (rPET) – læs mere her
  • Sammen med Teknologisk Institut tester vi i et forskningsprojekt, om det er muligt at måle og tidligt i processen fjerne de mikroplastpartikler, som naturligt udskilles under industrivask af f.eks. måtter. De foreløbige testresultater ser lovende ud – læs mere her

”Verdens udfordringer med bæredygtighed kan ikke løses af én virksomhed alene, de skal løses i fællesskab. Som landets førende tekstilservicevirksomhed vil vi gerne gå forrest og bane vej for en mere bæredygtig udvikling – ikke kun i vores egen forsyningskæde, men også i branchen og hele Danmark. Det gør vi bedst ved at dele vores viden og erfaringer i bæredygtige forsknings- og innovationsprojekter med virksomheder, der har ekspertise indenfor f.eks. andre teknologiske specialområder end vores egne – og det gør vi også ved at række ud til landets udsatte, der allerede får glæde af tusindvis af vores kasserede tekstiler”, siger Berendsen Danmarks CSR-chef, Louise Elver. 

Læs mere i vores CSR-rapport her
 

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.