En måtte er aldrig kun en måtte

Den bedste måtte uanset dine behov…

Uanset om du ønsker at reducere snavs, profilere din virksomhed eller sikre komfort for dine medarbejdere, vil en Berendsen-måtte give dig en løsning i verdensklasse.

Hvorfor Berendsen?

Vores måtteløsninger er det foretrukne valg for tusindvis af europæiske virksomheder i alle størrelser i mange forskellige sektorer. Hvad har de alle til fælles? Et ønske om at holde deres gulve rene og friske - og vi har erfaring med at levere måtteløsninger, der opfylder ethvert behov.

ZoneMap_white

Vores funktionelle måtter

Design- og Logomåtter

office_mat_a_1440x580

Klimamåtter

Med en klimamåtte kan du inspirere alle, der besøger og arbejder i din virksomhed, til at udvise gode miljøvaner, spare på naturens ressourcer, genbruge og tænke grønt.

Klimamåtter

Levering af en kvalitetsmåtte

En kvalitetsmåtte, der holder dine gulve rene og sikre. Måtten afhentes, når den er beskidt, og udskiftes med en ren måtte. Vi renser den beskidte måtte, udfører kvalitetskontrol og returnerer den rene måtte på rette tid og sted.

Red mat.jpg

Komfortmåtter

Rene gulve hver dag

Dag efter dag, time efter time

08:30

MATSServiceCycleDK

Den bedste måtte i verden kommer med den bedste service på markedet

En kvalitetsmåtte, der holder dine gulve rene og sikre. Vi henter måtten, når den er beskidt og udskifter den med en ren måtte. Vi renser den beskidte måtte, udfører kvalitetskontrol og returnerer den rene måtte på rette tid og sted.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Send os en besked. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Alle felter skal udfyldes.

Eksisterende kunde?
FAQ

FAQ

Måske er du også interesseret i...