Gå til hovedindhold

CSR

Volvo Entreprenørmaskiners medarbejdere er altid klædt på til opgaven

Hver dag rykker Volvo Entreprenørmaskiners serviceteknikere ud for at holde kundernes grave-, asfalt-, læsse-, dumpe- og tromlemaskiner i drift. Tidligere var det en tidskrævende opgave at forsyne medarbejderne med rent arbejdstøj i perfekt stand, der levede op til sikkerhedskravene for alle de forskellige typer af arbejdsopgaver, medarbejderne løser på en dag. Men nu, hvor virksomheden lejer og får vasket, repareret og leveret både arbejdstøj og -sko af Berendsen, er tidsforbruget minimeret, og medarbejderne er altid klædt på til opgaven.

Workwear

Arbejdstøj, der giver beskyttelse til enhver opgave

Volvo Entreprenørmaskiners 43 serviceteknikere kører hver dag rundt i landet for at reparere og servicere kundernes entreprenørmaskiner. Medarbejdernes hverdag byder på mange forskelligartede arbejdsopgaver og risici, og det stiller høje krav til arbejdstøjet – derfor har virksomheden valgt at samarbejde med Berendsen.

”I løbet af en arbejdsuge kan vores serviceteknikere f.eks. få brug for både reflekstøj, svejsetøj og brandhæmmende tøj – og for os er det højeste prioritet, at tøjet giver dem optimal beskyttelse ved enhver arbejdsopgave. Med Berendsens løsning kan vi få alt det forskellige arbejds- og sikkerhedstøj, vi har brug for, samme sted – vores serviceteknikere har hver dag et udvalg af rent arbejdstøj liggende i bilen, så de nemt kan klæde sig på til opgaven. Og de har altid tøj ved hånden, der opfylder Arbejdstilsynets regler og sikkerhedskravene på de forskellige kundelokationer, som vores medarbejdere besøger i løbet af en dag”, siger Frank Pedersen, Workshop Manager hos Volvo Entreprenørmaskiner.

Leje af arbejdssko giver store tidsbesparelser

Virksomheden lejer også deres arbejdssko hos Berendsen, og det er ifølge Frank Pedersen en både praktisk og tidsbesparende løsning:

”Tidligere brugte vi en masse tid på medarbejdernes arbejdssko. Hver eneste gang en sko gik i stykker, skulle vi sende skoen og en reklamation ind til producenten – men vores medarbejdere kunne jo ikke undvære arbejdssko, indtil producenten besluttede, om de ville reparere skoene, så vi måtte købe nye sko i mellemtiden. Alt det slipper vi for nu. Med Berendsens løsning har vores serviceteknikere altid tre par rene arbejdssko med på vejen, så de aldrig mangler. Og går skoene i stykker, kan vi frit sende dem til reparation. Berendsen klarer alt, og det sparer os for en masse tid!”

Nem opstart med kompetent rådgivning

At skifte tøjløsning kan være ressourcekrævende, men Berendsens rådgivning og involvering af medarbejderne i opstartsprocessen gjorde overgangen nem for Volvo Entreprenørmaskiner. Frank Pedersen fortæller:

”Berendsen har givet os professionel rådgivning, og de har været rigtig gode til at forstå hvilke behov, vi har i hverdagen. Ved opstarten kom Berendsens specialister ud på værkstedet, og samtlige medarbejdere fik lov til at afprøve tøjmodellerne og -størrelserne på egen krop. Vi er alle tilfredse med løsningen, og i hverdagen kører alt bare, som det skal. Vores serviceteknikeres arbejdsopgaver slider jo på tøjet, og før skulle vi både bruge tid på – og investere penge i – at udskifte tøjet. Nu tager Berendsen hånd om alt, og hvis en medarbejder f.eks. stopper, kan jeg selv afmelde ham fra tøjløsningen via Berendsens online-system med et enkelt klik. Det er meget nemt at holde styr på det hele”.

Et internationalt samarbejde om sikkerheden

Volvo Entreprenørmaskiner i Danmark er del af den internationale Volvo Construction Equipment-koncern, der leverer produkter og services i mere end 125 lande. Virksomheden samarbejder med Berendsen på internationalt plan, og tøjkollektionen er specialudviklet til at holde medarbejderne verden over komfortable, beskyttede og effektive – og visuelt afspejle de globale brand-værdier.

”Hvis jeg får en medarbejder, som skal have nyt arbejdstøj, så skal Berendsen dybest set kun have information om størrelsen på tøjet – og så sørger Berendsen selv for, at jeg får tøjet leveret i den korrekte, internationalt designede kollektion. Det sparer mig både for tid, og det giver os sikkerhed for, at alle medarbejdere på tværs af landene hver dag møder vores kunder iført rent og ensartet tøj, der udstråler den høje kvalitet og professionalisme, som kendetegner Volvo Entreprenørmaskiners service og produkter”, siger Frank Pedersen.

Fakta om Volvo Construction Equipment:

  • Volvo Construction Equipment er en af verdens største producenter af entreprenørmateriel
  • Virksomheden leverer entreprenørmaskiner, -redskaber, -reservedele og -services i mere end 125 lande
  • Volvo Entreprenørmaskiner i Danmark har udkørende serviceteknikere over hele landet og et værksted, hvor medarbejderne klargør og tilpasser maskinerne ud fra kundernes behov

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan få en tøjløsning, der lever op til jeres medarbejderes arbejds- og sikkerhedsbehov i hverdagen – og samtidig minimerer jeres tidsforbrug på administration? Ring på tlf. 70 13 33 31 eller send os en e-mail på: pmsupport@berendsen.dk – så svarer vi på mailen indenfor et døgn.

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.