Gå til hovedindhold

CSR

Ny vejledning guider virksomheder om verdensmålene

En ny vejledning fra UN Global Compact og Global Reporting Initiative guider virksomheder om at sætte mål for og rapportere på deres bidrag til verdensmålene. Hos Berendsen Danmark arbejder vi også integreret med de af FN’s 17 verdensmål, som vi bedst kan gøre en forskel for.

Vil I gerne arbejde mere målrettet med verdensmålene? Den 1. august blev der offentliggjort en ny guide:  ”Integrating the SDGs into Corporate Reporting: A Practical Guide”, som giver alle størrelser af virksomheder en konkret vejledning i, hvordan de kan definere og prioritere, sætte mål for, implementere og rapportere på deres indsats for FN’s 17 verdensmål. 

Hos Berendsen arbejder vi også hver dag fokuseret og dokumenterbart på at fremme de SDG’er (Sustainable Development Goals) og verdensmål, som vores virksomhed har størst indflydelse på:

  • Verdensmål nr. 6: ”Rent vand og sanitet”: Siden 2004 har vi hos Berendsen Danmark halveret vores vandforbrug, og vores vaskeri i Holbæk har som mål at blive verdens første vaskeri, der kan vaske helt uden drikkevand – læs mere her
  • Verdensmål nr. 12: ”Ansvarligt forbrug og produktion”: Vi måler hver måned WECO-tallene (Water, Electricity, Chemicals, Oil/gas) per kg vaskede tekstiler på alle vores vaskerier. Og vi arbejder ud fra en cirkulær forretningsmodel, hvor vi forlænger vores tekstilers levetid og giver dem et nyt liv, når de ikke længere opfylder standarderne – læs mere her
  • Verdensmål nr. 14: ”Livet i havet”: Vi har stort fokus på at begrænse havforureningen fra plastik. I et nyt projekt med Teknologisk Institut tester vi, om det er muligt at måle og tidligt i processen fjerne de små mikroplastpartikler, som naturligt udskilles under industrivask af bl.a. måtter – se videoen her 
  • Verdensmål nr. 3: ”Sundhed og trivsel”: Tunge løft og ensidigt gentaget arbejde er en naturlig del af arbejdet på et vaskeri. Derfor investerer vi i innovative systemer, som skåner vores medarbejdere – og vores vaskerier har fået en Kronesmiley for at gøre en ekstraordinær indsats for arbejdsmiljøet. Læs mere her
  • Verdensmål nr. 17: ”Partnerskab for handling”: Vi samarbejder med bl.a. Miljømærkning Danmark for hele tiden at blive mere bæredygtige, og vi deltager i flere fora om CSR, cirkulær økonomi og Human Rights for også at inspirere andre virksomheder til at tage et større ansvar for omverdenen.

 

Vil du vide mere om Berendsen Danmarks arbejde med bæredygtighed og verdensmålene? Se vores CSR-rapport her
 

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.