Gå til hovedindhold

CSR

Cirkulær økonomi skaber vækst

Hele Berendsens forretningsmodel er bygget op om den cirkulære økonomi. Cirkulær økonomi er en bæredygtig økonomisk model, der sikrer, at vi kan fortsætte med at tænke nyt og stort, uden at det går ud over os selv og planeten. Ved at udnytte vores innovationsevne og kreativitet til at re-designe produkter og materialer, kan vi skabe en positiv, bæredygtig og samtidig profitabel økonomi.

RTE - Cirkulær økonomi

”Vores mål er at have en ”cirkulær økonomi”, som er værdifuld både for forretningen og miljøet. Vi har fokus på at sikre, at vores tekstiler – i stedet for at ende hurtigt som affald – får det længst mulige liv og kan indgå i værdikæden igen. Derfor er vores landsdækkende vaskerier udstyret med professionelle symaskiner og erfarne syersker, der kan reparere tøj, så det opfylder de højeste kvalitetskrav. Og vores specialudviklede vaskeprocesser gør os i stand til at bruge færre kemikalier og mindre varme, hvilket skåner tøjet under vasken og forlænger tekstilernes levetid. Men at have cirkulær økonomi betyder også, at vi stiller krav allerede i indkøbsfasen om, at tekstilerne skal kunne vaskes igen og igen uden at miste kvaliteten. Det er jo ikke nok, at en virksomhed udfordrer sig selv på, hvor de skal gøre af affaldet – man bør også stille det kritiske spørgsmål: Kunne produktet have holdt længere i sin første livsfase?"

Anne-Sophie Stokbro, Head of CSR

Når tekstilerne ikke længere lever op til standarderne, gør vi vores bedste for at give dem et nyt liv, så de bliver en del af værdikæden igen – enten igennem genindvindings-virksomheder eller humanitære organisationer. Vi arbejder ikke kun på at fremme en bæredygtig udvikling inden for tekstilindustrien, vi innoverer også konstant på vores egne vaskeprocesser, så vi reducerer vores forbrug af naturens ressourcer – og vores affald i form af spildevand. Vi er blandt andet den første virksomhed, på det danske marked, der har opnået det internationale cradle to cradle certifikat på vores dispensere. Vi genbruger dispenserne til nyt råmateriale, der bruges til at producere plastprodukter som skovle og blomsterkasser.

Vil du vide mere om hvilke CSR-fordele, din virksomhed kan få ved at samarbejde med en tekstilpartner, der har fokus på bæredygtighed og socialt ansvar i hele forsyningskæden? Ring til os på tlf. 70 13 33 31 eller send os en e-mail på: DK-Info@Elis.com – vi svarer på din mail indenfor et døgn.

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.