Gå til hovedindhold

CSR

Berendsens CSR-indsats: Verdensmål nr. 7 – Bæredygtig energi

Som landets førende tekstilservicevirksomhed kan vi naturligvis ikke undgå at forbruge en del energi, når vi hver dag vasker tusindvis af tekstiler, som vores chauffører kører mange kilometer for at levere til landets virksomheder. Derfor stræber vi efter, at vores produktion og transport skal være miljøvenlig og fremme vores indsats for FN's verdensmål nr. 7: "Bæredygtig energi".

Bæredygtig energi

Hos Berendsen har vi siden 90'erne hver måned målt vores vaskeriers WECO-tal (forbruget af vand, gas, kemikalier og el) per kg vaskede tekstiler, så vi kan følge og dokumentere, at vi hele tiden forbedrer os. Og vi har fokus på, at ikke kun vores vaskeprocesser – men også den daglige fragt af vores tekstiler – skal foregå så energieffektivt som muligt:

  • Vores chauffører er uddannede i miljørigtig kørsel, og vores lastbiler er udstyret med nye Euronorm-partikelfiltre – læs mere her
  • Vi har investeret i et intelligent system, der præcist beregner de korteste og mest CO2-besparende ruter, så vi kan planlægge vores tekstilleveringer ud fra miljøhensyn – læs mere her
  • Fra 2008 til 2018 har vores vaskerier reduceret gasforbruget med 26,55 % og elforbruget med 10,47 % pga. vores kontinuerlige energioptimeringer – læs mere her

”Vi vender hver en sten for at reducere antallet af kørte kilometer, brændstofforbruget og CO2-udledningen. Fremover vil vi have endnu mere fokus på at støtte udviklingen af el- og hybridbiler, så de forhåbentlig en dag kan blive en vigtig del af vores bilflåde”, siger Berendsen Danmarks CSR-chef, Louise Elver. 

Læs mere i vores CSR-rapport her
 

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.