Gå til hovedindhold

Strategi og organisation

Berendsen overtager Bjergets Vask og Måtteservice

Hos Berendsen søger vi proaktivt efter nye veje til vækst. Fra den 1. september har vi overtaget aktiverne i Bjergets Vask og Måtteservice, og vi er glade for at byde de mange nye kunder velkommen!

Bjergets Vask

At søge efter nye veje til vækst er vigtigt for, at vi hos Berendsen kan fastholde vores position som landets førende tekstilservicepartner – og det er afgørende for, at vi kan forblive en stabil og konkurrencedygtig virksomhed til fordel for vores kunder og medarbejdere. Derfor er det en glæde for os at annoncere, at Berendsen Danmark har overtaget aktiverne og kundeporteføljen i Bjergets Vask og Måtteservice med virkning fra 1. september 2018.
 
Bjergets Vask og Måtteservice er et familieejet vaskeri i Kalundborg, der igennem tre generationer har haft fokus på at tilbyde de lokale kunder kvalitetsvask af måtter, linned og personligt tøj. Fremover vil kunderne blive serviceret af Berendsens vaskerier i Ishøj, Roskilde og Kastrup, der allerede nu forsyner Kalundborg-området med rene tekstiler og ser frem til de mange nye vaskeriopgaver.
 
”For både os og Stig Thomassen, der er ejer af Bjergets Vask og Måtteservice, var det et naturligt valg, at Berendsen skulle overtage virksomheden. For begge parter er det vigtigt at sikre, at kunderne også fremover kan få den høje service, som de før har været vant til – og det kan de hos Berendsens vaskerier, der både har specialudstyret og medarbejderkompetencerne til at tilbyde rettidig kvalitetsvask af måtter, linned og personligt tøj”.
 
Henrik Luxhøj, Administrerende direktør hos Berendsen Danmark.
 

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.