Gå til hovedindhold

Strategi og organisation

Berendsen er nu en del af Elis – den førende europæiske tekstil-, hygiejne- og facility services partner

I dag ændrer Berendsen logo i Danmark. Fra den 25. juni vil Danmarks førende tekstilservicepartner, der tilbyder løsninger indenfor arbejdstøj, toiletmiljøer, måtter, fladt linned, renrum, mopper og miljøklude, markedsføre sine services i Danmark under et logo med teksten: ”Berendsen Part of Elis”.
I september 2017 blev Berendsen opkøbt af Elis – en førende international multiservice-leverandør, der tilbyder løsninger indenfor tekstil-, hygiejne- og facility services. Berendsen og Elis har været i samme branche i mere end et århundrede, og i årenes løb har begge virksomheder opnået førende positioner på deres markeder via dyb brancheindsigt, excellent drift og fokus på høj kvalitet og nære kunderelationer.

Nye muligheder
“Nu markedsfører vi os som “Berendsen Part of Elis” for at afspejle, at vi er blevet en del af en stærk international virksomhed, og for at kunne videreudvikle vores serviceydelser og løsninger til fordel for vores kunder. Men det handler om meget mere end bare et nyt logo: Vi er nu en del af en international, førende multiservice-leverandør med over 400.000 kunder, aktiviteter i 28 lande i Europa og Latinamerika og 45.000 professionelle medarbejdere i 440 produktions- og servicecentre. Dette stærke, internationale setup gør det muligt for os at optimere vores operationelle resultater, udvikle nye services og skabe mere værdi for vores kunder, når vi kan trække på best practices og løsninger fra hele Elis-koncernen,” siger Administrerende Direktør Henrik Luxhøj.

En agil servicepartner på det danske marked
Foreningen af de to navne ”Elis” og ”Berendsen” i det nye logo sker efter ni måneder, hvor virksomheden også internt har arbejdet med at forene de to koncerner og omorganisere Berendsen Danmark, så medarbejderne fremover kommer til at arbejde på tværs af forretningsområder for at kunne rådgive kunderne bredere ud fra deres behov.
”For mig er det nye logo også et symbol på det imponerende engagement, vores medarbejdere har lagt i at lære deres nye fagområder at kende – og den store dedikation fra vores vaskerier, som har opretholdt en pletfri service overfor vores kunder i en omskiftelig tid. Selvom vi nu er mere internationale, får vi også større frihed til selv at forhandle kontrakter. Og det bliver jo mere meningsfuldt for vores dedikerede medarbejdere at gå på arbejde, når de har nok agilitet og bred produktindsigt til, at de kan gøre den størst mulige forskel for vores kunder,” siger Henrik Luxhøj.

Berendsen er en del af Elis – en international multiservice-leverandør, der tilbyder løsninger indenfor tekstil-, hygiejne- og facility services. Elis er til stede i Europa og Latinamerika og er førende i de fleste af de 28 lande, hvor virksomheden har aktiviteter. Koncernen har 45.000 professionelle medarbejdere i 440 produktions- og servicecentre og arbejder for den offentlige sektor og private virksomheder i alle størrelser og på tværs af alle brancher. Koncernen tilbyder skræddersyede løsninger indenfor fladt linned, arbejdstøj, toiletmiljøer, måtter, drikkevarer, renrum, skadedyrsbekæmpelse og medicinsk affaldshåndtering. I en verden, der konstant bliver mere kompleks, er vi vores kunders foretrukne samarbejdspartner, som styrker deres daglige drift og succes. Elis er noteret på Euronext, Paris. Læs mere på: www.corporate-elis.com/en
 

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.