Gå til hovedindhold

CSR

Berendsen er indstillet til CSR People Prize!

At være CSR-bevidste er en del af Berendsens DNA, og i de seneste 2 årtier har vi opnået imponerende CSR-resultater, fordi vi alle – både i ledelsen og medarbejderne ude på vaskerierne – står sammen om at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø og støtte op om FN’s verdensmål. Derfor kan vi alle være stolte af, at Berendsen Danmark nu er blevet indstillet til CSR People Prize’s 20-års jubilæumspris.

CSR people prize 2018

CSR People Prize er blevet uddelt siden 1998 og er en af de mest veletablerede CSR-priser her i Danmark. I år uddeles prisen derfor i en særlig 20-års jubilæumsudgave, og kun de virksomheder, som i løbet af de seneste to årtier har været nominerede til eller vundet CSR People Prize, kan blive indstillet til årets jubilæumspris. Derfor kan vi alle være ekstra stolte af, at Berendsen Danmark nu er blevet udvalgt som én af de virksomheder, der i 2018 er indstillet til prisen i kategorien: ”Virksomheder med mere end 100 ansatte”.

Læs mere om CSR People Prize 2018 i artiklen her 

20 år med imponerende CSR-resultater
Vores professionelle arbejde med socialt ansvar og FN’s verdensmål er årsagen til, at Berendsen er blevet indstillet til prisen – og dommerpanelet fremhæver især vores indsats indenfor inklusion af flygtninge, borgere med psykiske lidelser og i fleksjob. Når vi hos Berendsen ser tilbage på de seneste år, har vi bl.a. opnået, at:

  • Vi har haft flygtninge i praktikforløb med danskundervisning på flere vaskerier, og vi har mentorer, der bl.a. hjælper udsatte medarbejdere med at komme rettidigt op om morgenen og fungere på arbejdsmarkedet 
  • Fra 1. januar til 15. august 2018 har vi haft 50 % færre ulykker med fravær sammenlignet med samme periode sidste år
  • Vores vaskerier er blevet tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet for at gøre en ekstraordinær indsats for arbejdsmiljøet
  • Vi arbejder integreret med FN’s verdensmål, og siden 2004 har vi bl.a. halveret vores vandforbrug

 

”Jeg er naturligvis taknemmelig for, at vores virksomhed nu er blevet indstillet til CSR People Prize – for alle vores medarbejdere fortjener en kæmpe anerkendelse for den forbilledlige indsats, de gør hver dag for at hjælpe mennesker ind på arbejdsmarkedet. At vi i 20 år har skabt bemærkelsesværdige CSR-resultater skyldes, at vi i alle 20 år har haft engagerede og givende medarbejdere, der påtager sig et reelt ansvar for andre mennesker og omverdenen”, siger Henrik Luxhøj, Administrerende direktør hos Berendsen Danmark.

Du kan læse mere om Berendsens CSR-indsats og -resultater i CSR-rapporten her
 

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.