Gå til hovedindhold

CSR

Berendsen leverer økologisk sengelinned til Guldsmeden Hotels

Fra 1. december 2017 kan gæsterne på Guldsmeden Hotels sove i sengelinned med økologisk bomuld leveret af Berendsen. På sine 6 hoteller i Danmark, heraf 5 i København og ét i Aarhus har Guldsmeden Hotels fokus på økologi og bæredygtighed. Guldsmeden er blandt frontløberne, når det kommer til inkorporering af økologi i tekstilerne på hotelværelserne.

økologisk

I 2016 tog hotelkæden første skridt i retningen mod bæredygtige tekstiler på hotellerne, da Berendsen begyndte at levere håndklæder og vaskeklude af økologisk bomuld. Senest har Berendsen, i fælles­skab med Guldsmeden Hotels udviklet nyt senge­linned, bestående af lagner og dyne­ og pude­betræk i 50 % økologisk bomuld og 50 % polyester, som gæsterne vil sove i fremover, når de tjekker ind på et af de unikke boutique hoteller.

Kirsten Aggersborg PR & Communication Manager for Guldsmeden Hotels fortæller:
”Vi har længe været glade for samarbejdet med Berendsen omkring levering og bæredygtig vask af sengelinned, og fremfor alt sætter vi pris på Berendsens passion for innovation og forbedringer, samt deres lydhørhed overfor vores behov. Når en markedsledende aktør på denne måde viser sig  parat til at gå nye veje, at omstille og nytænke, giver det genlyd, også i andre  brancher, og baner vejen for at flere kan blive inspirerede til at tænke mere grønt. Berendsen viser, at selv en supertanker kan vende sin rute, hvis viljen er der – og at business as usual ikke behøver at definere konceptet.  Så en stor tak til Berendsen fra Guldsmeden Hotels – vi ser frem til fremtidigt samarbejde og til at inspirere hinanden i mange år fremover”.

En blanding af bomuld og polyester er et  miljøvenligt valg
Det nye sengelinned består af 50 % økologisk bomuld og 50 % polyester. Blandingen af økologisk bomuld og polyester er nøje udtænkt, da polyester er bedre for vores klima end bomuld. Materialerne understøtter Guldsmeden Hotels’ tankegang om at tage hensyn til miljøet og dets omgivelser. Bomuldsandelen i sengelinnedet bidrager til et blødt og lækkert produkt, som sikrer, at gæsterne får en behagelige nats søvn og derved en positiv totaloplevelse. Årsagen til det er, at bomuldsproduktionen kræver flere ressourcer, hvorimod polyester er mere miljøvenligt i et fremtidsperspektiv. Samtidig gør indholdet af polyester, at produkterne krøller mindre, er mere slidstærke, og har en længere livscyklus, som samlet set bidrager til pluspoint på miljøkontoen.

Fokus på bæredygtighed og økologi i alt fra tekstiler til mad
Kendetegnet for samtlige af Guldsmeden hotellerne er, at koncept og vision bygger på bæredygtighed og økologi. Det gør sig gældende i alle aspekter, lige fra maden som serveres i restauranten, til de tekstiler som gæsterne er i berøring med på værelserne. Hotelkæden er bl.a. Green Globe­certificeret, hvilket er en af de mest krævende certificeringer inden for hospitalitysektoren. Certificeringen dækker over en indsats inden for alle aspekter i den daglige hotel­drift. Gennem de seneste år er den generelle tendens vokset blandt restauranter og hoteller som tilbyder mad af økologiske råvarer. Guldsmeden Hotels kan bryste sig med, at have opnået det officielle økologiske guldmærke, hvilket betyder, at mere end  90 % af råvarerne i køkkenet er økologiske.

Kontakt

Ønsker du mere information?

Kontakt

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor 48 timer alle hverdage.

*Obligatoriske felter

Ved at trykke på Send, accepterer jeg, at Elis anvender de angivne personoplysninger til at håndtere og besvare min forespørgsel. Dette sker i overensstemmelser med privatlivspolitikken, som jeg finder i footeren.

Måtteservice

*Obligatoriske felter

Uopfordret ansøgning

*Obligatoriske felter

Din ønskede afdeling

Miljøservice

*Obligatoriske felter

Phoenix

*Obligatoriske felter

re:Tech

*Obligatoriske felter

Hygiejne-reklamationer

*Obligatoriske felter

Fejlbehæftet produkt er sendt til fejlsøgning (hvis muligt sendes eksempel på både dispenser og forbrugsvare til dk-pm.support@elis.com)
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
256 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.