Vaskeri der tager hygiejnen alvorligt

Berendsen tilbyder professionel vaskeriservice for alle typer virksomheder, kommuner og private. Vælger du service fra et Berendsen vaskeri, får du vaskeriservice med hygiejnen i top. Vi er nemlig nogle af de eneste vaskerier i branchen, der har valgt at tage hygiejne-perspektivet alvorligt. Vores specialiserede vaskerier er din garanti for, at eksempelvis måtter behandles for sig på separate vaskerier og transporteres i særskilte biler, så partikler (jord og snavs) ikke blandes med andre tekstiler. Derfor vil du som kunde på et Berendsen vaskeri opleve at såvel levering som afhentning foregår ad flere omgange. Det betyder tilsammen en hygiejnemæssig sikkerhed for dig og dine medarbejdere.

Vores konsulenter er specialiserede inden for hvert af vores vaskeri- og produktområder. Det betyder, at du altid taler med en ekspert på det givne område, som besidder de fornødne kompetencer til at løse netop dit problem og rådgive dig om vores vaskeriservice.

Hør mere om Berendsens vaskerier

Ønsker du at høre mere om vores vaskerier, kan du kontakte os for et uforpligtende besøg af en konsulent på tlf. 70 13 33 31 eller udfyld nedenstående kontaktformular for at høre mere om nærmeste specialiserede vaskeri. Berendsen har vaskerier på tværs af landet, og kan derfor hjælpe din virksomhed, uanset hvor I er placeret.

http://www.berendsen.dk/maatter
http://www.berendsen.dk/maatter
Måtter

Måtter

Rene måtter efterlader et godt indtryk.
Læs mere her
http://www.berendsen.dk/totalservice1
http://www.berendsen.dk/totalservice1
Hygiejneservice

Hygiejneservice

Spar tid med totalservice fra Berendsen.
Se mere
http://www.berendsen.dk/arbejdstoej
http://www.berendsen.dk/arbejdstoej
Arbejdstøj og sko

Arbejdstøj og sko

Få tøj og sko vasket og leveret af Berendsen.
Se mere