Web Content Display

Navigation

Web Content Display

Vaskeri der tager hygiejnen alvorligt

Berendsen tilbyder professionel vaskeriservice for alle typer virksomheder, kommuner og private. Vælger du service fra et Berendsen vaskeri, får du vaskeriservice med hygiejnen i top. Vi er nemlig nogle af de eneste vaskerier i branchen, der har valgt at tage hygiejne-perspektivet alvorligt. Vores specialiserede vaskerier er din garanti for, at eksempelvis måtter behandles for sig på separate vaskerier og transporteres i særskilte biler, så partikler (jord og snavs) ikke blandes med andre tekstiler. Derfor vil du som kunde på et Berendsen vaskeri opleve at såvel levering som afhentning foregår ad flere omgange. Det betyder tilsammen en hygiejnemæssig sikkerhed for dig og dine medarbejdere.

Vores konsulenter er specialiserede inden for hvert af vores vaskeri- og produktområder. Det betyder, at du altid taler med en ekspert på det givne område, som besidder de fornødne kompetencer til at løse netop dit problem og rådgive dig om vores vaskeriservice.

Hør mere om Berendsens vaskerier

Ønsker du at høre mere om vores vaskerier, kan du kontakte os for et uforpligtende besøg af en konsulent på tlf. 70 13 33 31 eller udfyld nedenstående kontaktformular for at høre mere om nærmeste specialiserede vaskeri. Berendsen har vaskerier på tværs af landet, og kan derfor hjælpe din virksomhed, uanset hvor I er placeret.

Contact Form

Kontakt

Ring nu 70 13 33 31

Navn*
 
 
Postnr.*
 
Telefon*
 
 
Tilføj kommentar
 
 
Firma*
 
 
Adresse*
 
 
E-mail*
 
 
 
 

Web Content Display

Måtter

Måtter

Rene måtter efterlader et godt indtryk.
Læs mere her

Web Content Display

Hygiejneservice

Hygiejneservice

Spar tid med totalservice fra Berendsen.
Se mere

Web Content Display

Arbejdstøj og sko

Arbejdstøj og sko

Få tøj og sko vasket og leveret af Berendsen.
Se mere