Spar penge i din virksomhed - Lej måtter hos Berendsen.

Få de måtter og den løsning, som passer bedst til netop din virksomhed. Uanset om du ønsker at komme tørt skidt, vådt snavs eller småsten til livs eller ønsker at præsentere din virksomheds logo på en måtte, så har vi løsningen til dig. Læs mere om mulighederne for rene måtter herunder.

Spar overraskende meget på budgettet med professionel måtteservice. En ren dørmåtte efterlader et godt indtryk.

Førstehåndsindtrykket tæller som bekendt altid. Rene og præsentable gulve er derfor et vigtigt faktum, når du byder kunder, ansatte og gæster velkommen i din virksomhed. Med måtteservice fra os reducerer du dine samlede rengøringsomkostninger og efterlader dine gulve pæne. Med rene måtter og gulve afspejler din virksomhed professionalisme.

Leje af måtter hos Berendsen

Hos Berendsen er vi specialister i professionel måtteservice, hvor vi står for løbende rens og levering af rene måtter til alle brancher. Hos Berendsen kan du leje alle typer måtter – fra en almindelig smudsmåtte til en måtte med logo. Læs om nylonmåtter, bomuldsmåtter, logomåtter eller aflastningsmåtter her eller vælg den måtte der passer bedst til din virksomhed nedenfor.  Du er også meget velkommen til at kontakt os på tlf. 70 13 33 31 for at høre mere om Berendsens måtteservice.

Berendsens miljøprofil var et væsentligt parameter for Aarstiderne, da der skulle vælges en måtteleverandør.

Læs hele casen Læs hele casen
Henrik Helweg-Larsen, Driftsleder hos Aarstiderne

Kontakt

Ring nu 70 13 33 31

Navn*
 
 
Postnr.*
 
Telefon*
 
 
Tilføj kommentar
 
 
Firma*
 
 
Adresse*
 
 
E-mail*