Back

Elis og Berendsen slår sig sammen

02 Aug 2017

Elis og Berendsen slår sig sammen

Elis og Berendsen slår sig sammen

Mandag den 12. juni annoncerede Franske Elis SA et overtagelsestilbud på Berendsen. Dette tilbud er blevet modtaget positivt I Berendsen, under den forudsætning, at alle betingelser i tilbuddet skal være afsluttet korrekt. Transaktionen forventes at blive afsluttet i tredje eller fjerde kvartal af 2017.

Sammenlægningen af ​​Berendsen og Elis gør os til europæiske ledere i tekstilservicebranchen, hvor vi tilsammen vil være repræsenteret i 28 lande i Europa og Sydamerika. I det nye selskab vil vi være i stand til at dele vores viden og ekspertise på tværs af selskaberne. Derudover er vi er i stand til at betjene kunder i et større geografisk område.


Sammenlægningsaftalen mellem de to selskaber bliver fremlagt for aktionærerne og de regulerende myndigheder. Denne proces vil sandsynligvis være afsluttet i tredje eller fjerde kvartal, hvorefter Berendsen vil blive en del af Elis.


Vi er stolte af partnerskabet vi har med din virksomhed, og vi fortsætter med at gøre vores yderste for at yde den bedst mulige service. Vi vil også fortsætte med at investere i fremtiden.


Via vores hjemmeside vil vi holde dig orienteret om den videre udvikling. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte din sædvanlige Berendsen kontaktperson eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside.